Wij van Tennisdistrict.com zijn sinds 2021 partner van Smash Neede. Wij werken samen om jullie als leden het beste materiaal te bieden. Wij werken samen met Tom, Pieter, Erik en Holger om jullie als leden het beste materiaal te bieden. Wij zijn namelijk echte tennis- en padelfreaks en door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk materiaal jouw spel echt verbetert. Wij spelen fair play en zorgen goed voor jou, je materiaal en je vereniging.

Test jouw materiaal

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe schoen, een racket of nieuwe ballen, bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw tennis- en padelartikelen. Natuurlijk is het van groot belang dat jouw materiaal bij jou en je spel past. Daarom faciliteren wij dat jij onze rackets kan testen bij jouw vereniging. Vraag aan Tom, Pieter, Erik of Holger of hij een aantal testrackets wil meenemen en binnen de kortste keren speel jij met een gloednieuw racket, die perfect past bij jouw speelstijl!

Bespanservice

Bij Tennisdistrict.com is het mogelijk jouw tennisracket te laten bespannen. Voor elke speelstijl bieden wij de juiste bespanning, dus ook voor die van jou! Wij bespannen jouw racket op de officiële ATP Tour bespanmachine van het ABN AMRO Tennistoernooi in Rotterdam!

Wil jij je racket laten bespannen of heb je behoefte aan meer info? Neem dan contact met ons op of lees hier meer:

https://tennisdistrict.com/collections/bespanservice

Tips & Info

We hebben een handige rubriek op onze website: Tips & Info. Hierin geven wij nuttige tips over bijvoorbeeld de aanschaf van een racket, welke schoenen je het beste kan dragen en welke ballen je het best kunt kopen. We hebben de tips verdeeld in drie onderwerpen: Onze Tennistips, Onze Padeltips en Gezond & Fit. Neem gerust een kijkje!

Bestel extra voordelig als lid!

Als partner van Smash Neede zorgen wij goed voor jou, je materiaal en je vereniging. Daarom bieden wij jou, als lid van de vereniging, een vaste korting aan op onze webshop. Deze korting bedraagt 10%. Met kortingscode SMASH10% kun je hiervan gebruik maken!

Vragen?

Wij zijn specialisten op het gebied van tennis en padel. Voor het beste advies ben je bij ons aan het goede adres! Wil je een racket testen, schoenen/kleding passen of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag!
Neem contact met ons op via:

Telefoon: +31544 760 760
Whatsapp: +31 544 760 760
Email: sales@tennisdistrict.com