Als wij jou zien tennissen, weten we direct met welk materiaal je jouw spel écht kunt verbeteren. Hoe? Dat laten we je graag zelf ervaren in onze tennisshop of op de tennisbaan met een van onze aangesloten tennistrainers. Als tennisfreaks zijn we niet alleen bezeten van het spel, maar ook van het materiaal!

Het begin

We zijn met Tennisdistrict.com gestart in 2018, vooral vanwege de frustratie dat er in onze directe regio een enorm gebrek was aan een goed aanbod in tennisequipment. Vanwege onze jarenlange ervaring in diverse sportwinkels en onze contacten met de sportmerken voor onze groot handel, kunnen we direct een mooi assortiment voor tennis en padel aanbieden. We zijn eerst met onze online webshop begonnen. Daarna hebben we een magazijn van 400 m2 gerealiseerd aan de N18, in de mooiste vestingstad van Nederland: Groenlo!

Tennis

We willen graag een verbindende factor zijn tussen tennisverenigingen, tennistrainers en hun leden. Wij werken dan ook graag samen met tennistrainers in de regio. Zij zijn, net als wij, bezeten van tennis. Ze kennen de materialen en laten je ervaren hoe je je spel verbetert met bijvoorbeeld een andere bespanning, nieuwe ballen of een passend racket. Wil je meer informatie over welk tennisracket en/of tennisbal het best bij je past? We hebben een handige “Onze Tips” rubriek op onze webshop met alle info!
Tennisdistrict.com zorgt niet alleen goed voor jou, maar ook voor jouw tennisvereniging: we zoeken altijd naar mogelijkheden waarmee we jou en je tennisvereniging verder kunnen helpen. Door ons regionale karakter concentreren we ons vooral op de tennisverenigingen in Oost-Nederland. Samen met jou zoeken we de perfecte match tussen ons materiaal en jouw spel.

Padel

We leggen echter de focus niet alleen op tennis. Ook op het gebied van padel kunnen we veel voor je betekenen. Of je nou een beginnende speler bent of je bent ervaren, voor elk niveau hebben we padelrackets in ons assortiment. Wil je meer uitleg over de verschillende rackets of wil je graag eens wat rackets testen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor padelballen en padeltassen moet je bij Tennisdistrict.com zijn!

Tennisdistrict.com biedt alle tennis- en padelequipment aan in de webshop. We bieden je 7 grote tennismerken en laten je graag ervaren wat goed materiaal doet met je tennisspel. Vandaag besteld? Binnen 2 dagen in huis! Als het ons lukt, brengen we het zelfs persoonlijk bij je langs. Zo hoef je niet lang te wachten en kun je direct de baan op voor het allermooiste spel dat er bestaat.