In ons assortiment vind je diverse soorten tassen. En uiteraard ook verschillende groottes. We hebben rugzakken/tennisbackpacks om je spullen compact op te bergen en tennistassen die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. De grootte van de tennistassen wordt aangegeven als 3R, 6R, 9R, 12R en 15R. Maar hoe kies je het juiste formaat tennistas? En wil je weten wat de verschillen zijn? Hieronder volgt informatie, zodat jij het juiste formaat bij ons kunt bestellen!

Rugzak

De tennisrugzak of tennisbackpack is ideaal voor tennissers van elk niveau. De rugzak heeft plek voor 1 of 2 rackets en natuurlijk je kleding en accessoires. Het verschil met een normale rugzak is dat er verschillende compartimenten zijn speciaal voor je racket en accessoires.

Tennistas

3R - 3 tennisrackets

In een 3R tas is er plek, zoals de naam al aangeeft, voor drie rackets. Heb je aan één racket genoeg op de baan, dan heb je voldoende ruimte naast je racket ook je ballen en bidon op te bergen in deze tas. Neem je liever meerdere rackets of meer accessoires mee, dan adviseren wij een grotere tas.

 

6R - 6 tennisrackets

In de 6R tas kun je zes rackets opbergen. Hoe minder rackets je meeneemt, hoe meer ruimte voor andere accessoires, zoals tennisballen, bidons en je kleding.

9R - 9 tennisrackets

In een 9R tennistas heb je ruimte voor maar liefst negen tennisrackets. Speel je competitie en ben je de hele dag op pad? Dan kun je naast je rackets en accessoires zoals ballen, bidons ook je kleding, handdoek, toilettas en lunchpakket in deze tas kwijt! Ideaal!

12R - 12 tennisrackets

Een 12R Tennistas is ideaal voor de professionele tennisser of tennisleraar. Deze tas heeft 3 hoofdcompartimenten waar een totaal van twaalf rackets in opgeborgen kunnen worden. Deze ruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden voor tenniskleding en andere tennisbenodigdheden. Verder beschikt deze tennistas over een aantal accessoiresvakken waar tennisaccessoires en waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden. Ga je na je dag competitietennis een nachtje weg? Dan kun je hier zelfs je uitgaanskleding bij in pakken!

Heb je een keus kunnen maken?

Is het duidelijk geworden welke tas voor jou het meest geschikt is? Klik dan hier om naar het aanbod tennistassen te gaan!