A.B.T.C. De Wildbaan

Wij van Tennisdistrict zijn sinds 2019 partner van A.B.T.C. de Wildbaan. Wij werken samen met Tom, Erik en Robin om jullie als leden het beste materiaal te bieden. Wij zijn namelijk echte tennisfreaks en door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk materiaal jouw spel echt verbetert. Wij spelen fair play en zorgen goed voor jou, je materiaal en je vereniging. 

Test jouw materiaal

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tennisschoen, een tennisracket of nieuwe tennisballen, bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw tennisartikelen. Natuurlijk is het van groot belang dat jouw materiaal bij jou en je spel past. Daarom faciliteren wij dat jij onze tennisrackets kan testen bij jouw vereniging. Vraag aan Tom, Erik of Robin of zij een aantal testrackets willen meenemen en binnen de kortste keren speel jij met een gloednieuwe tennisracket!

Bestel extra voordelig als lid!

Als partner van A.B.T.C. de Wildbaan zorgen wij goed voor jou, je materiaal en je vereniging. Daarom bieden wij jou, als lid van de vereniging, een vaste korting aan op onze webshop. Deze korting bedraagt 15%. Met de kortingscode ABTC15% kun je hiervan gebruik maken!

https://www.abtcdewildbaan.nl/