Wij hebben een breed assortiment padelrackets op voorraad. Padelrackets zijn niet allemaal hetzelfde. Zo heb je padelrackets voor beginners en gevorderden, heb je druppelvormige, ronde of rackets in diamantvorm. Het gewicht van het racket kan anders zijn en de materialen verschillen van elkaar. Wij lichten een aantal rackets uit waarvan wij denken dat het best bij je zou kunnen passen.

Drop Shot Cristal 2.0

Bladvorm: Diamant

Een racket met een diamantvorm heeft het meeste gewicht in de top van het racket zitten. De sweetspot van het racket ligt wat hoger en dus wat verder van de grip. Dit geeft meer power. De sweetspot is erg klein. Dit vergt meer techniek en controle om de bal goed weg te leggen. Het racket in diamant vorm is ideaal voor gemiddelde en gevorderde spelers met een aanvallende speelstijl.

Gewicht en materialen

Door het lichte gewicht van 340-365 gram is het racket zeer wendbaar. De Drop Shot Padel Cristal 2.0 is voorzien van een aantal nieuwe technologieën. Een van deze technologieën is het reliëf oppervlak, waardoor je meer grip hebt op de bal en met meer effect kan spelen. Daarnaast beschermt de polyamide protectierand je racket tegen krassen, scheuren en andere beschadigingen. Dankzij de silicone grip channel in het handvat worden vervelende trillingen gedempt, waardoor je extra comfort zal ervaren. Het racket zelf is gemaakt van Carbon 3K, een sterk en duurzaam materiaal. De kern van het racket bestaat uit EVA Soft, een zachte rubbere kern voor meer comfort. Hierdoor lever je wel wat power in, daar zul je dus zelf voor moeten zorgen.

Klik hier om naar de Drop Shot Padel Cristal 2.0 te gaan

Drop shot Allegra

Bladvorm: Druppel

De Drop Shot Allegra heeft een druppelvormig blad en een balans in het midden van het racket. Hierdoor biedt het racket een goede balans tussen power en controle. Padelrackets in de vorm van een druppel zijn de meest populaire rackets. Deze zijn geschikt voor een brede groep spelers. Het racket biedt een geweldige mix van kracht en controle zodat je elke bal kunt wegleggen zoals jij wil.

Gewicht en materialen

Het racket is vrij licht en daardoor goed hanteerbaar. Je kunt in lastige situaties het racket snel manoeuvreren om het toch goed achter de bal te krijgen. De combinatie van power en controle komt terug in de gebruikte materialen. Het zachtere 3K Carbon is gebruikt voor de buitenkant en het hardere EVA Pro aan de binnenkant, dit geeft meer power dan de EVA Soft. Speciaal aan dit racket is dat er ook een zachte kurklaag in het blad zit, waardoor de trillingen beter worden opgevangen en de output wordt vergroot. Hierdoor is dit padelracket voornamelijk geschikt voor de gemiddelde speler met een allround speelstijl.

Klik hier om naar de Drop Shot Padel Allegra te gaan

Adidas RX10

Bladvorm: Rond

Dit Adidas RX10 padelracket heeft een rond blad met een sweetspot precies in het midden voor nauwkeurigheid op de baan. Het ronde blad en het gewicht zal zorgen voor een uitstekende handling. Rackets met een ronde vorm zijn ideaal voor beginners. Ze hebben een gemiddelde tot lage gewichtsbalans, waardoor deze zeer comfortabel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Deze padelrackets hebben een ​​grote sweetspot, waardoor je de bal niet precies in het midden van het blad hoeft te raken om toch goede richting aan de bal te geven. De sweetspot ligt wat lager en dus wat dichter bij de grip. Het racket biedt uitstekende controle, maar heeft wel als nadeel dat het smashen met minder kracht gaat.

Gewicht en materialen

De Adidas RX10 heeft een gemiddeld gewicht. Her racket is redelijk wendbaar. De carbonversterkingen in het racket zullen je meer power geven. De samenstelling van glasvezel in combinatie met het EVA Soft rubber, maken dit racket ongelooflijk comfortabel. Het gewicht en de geometrie van het racket zorgen voor een uitstekende handling.

Klik hier om naar de Adidas Padel RX10 te gaan

HEAD Padel Graphene 360+ Delta Elite With CB

Bladvorm: Diamant

Een racket met een diamantvorm heeft het meeste gewicht in de top van het racket zitten. De sweetspot van het racket ligt wat hoger en dus wat verder van de grip. Dit geeft meer power. De sweetspot is erg klein. Dit vergt meer techniek en controle om de bal goed weg te leggen. Het racket in diamant vorm is ideaal voor gemiddelde en gevorderde spelers met een aanvallende speelstijl.

Gewicht en materialen

De diamant vorm in combinatie met het gewicht (360 gram) maakt dit racket zowel krachtig als wendbaar. Dit racket vereist goede technische en fysieke vaardigheden vanwege het hoge gewicht en het geavanceerde balanspunt. Door de toevoeging van Extreme Spin heb je betere balgrip en optimale spin. Het Graphene 360+ blad zorgt voor een grotere buigzaamheid en een zuiverder raakvlak om meer power in je slagen te krijgen.

Klik hier om naar de HEAD Padel Graphene 360+ Delta Elite te gaan