Tennisdistrict.com is altijd op zoek naar de beste match: niet alleen in spel, maar ook in samenwerking. Als echte tennisfreaks werken wij graag samen met tennisverenigingen en –trainers die net als wij bezeten zijn van tennis.

We zoeken de samenwerking met verenigingen uit Oost-Nederland en - tennistrainers om zo nog meer mensen op ieders eigen niveau te laten tennissen, en tot hoge leeftijd aan de vereniging te binden. Hierbij speelt het sociale karakter ook een belangrijke rol, want dat houdt leden en de vereniging in beweging.

Onze sponsoring reikt verder dan financiële ondersteuning: we bieden kennis, clinics, goede trainers, toernooiprijzen, toernooipakketten en kant-en-klare draaiboeken voor (thema) toernooien of ledenavonden. Ons netwerk staat tot jullie beschikking en we ondersteunen evenementen met gratis promotiemateriaal. We denken met jullie vereniging mee in toekomstplannen om het spel en faciliteiten, zodat leden zo lang mogelijk èn blessurevrij binnen verenigingsverband kunnen tennissen.

Tennisdistrict.com biedt alle tennis- en padel equipment in de tennisshop in Groenlo en de webshop, maar ook een netwerk en tal van prachtige samenwerkingsverbanden. Fair play staat bij ons voorop: niet alleen op de tennisbaan, maar ook daarbuiten.

Enkele voorbeelden van partners: