Trainers

Tennisdistrict.com is altijd op zoek naar de beste match: niet alleen in spel en materiaal, maar ook in samenwerking. Als echte tennisfreaks werken we het liefst samen met tennistrainers in de Achterhoek die net zo bezeten zijn van het spel als wij. Want samen kunnen we het spel en het plezier van menig tennisser verbeteren.

Werk je samen met Tennisdistrict.com? Dan faciliteren we niet alleen in een tas vol testrackets en equipment, maar bieden we je continu trainingen, clinics en kant-en-klare draaiboeken voor events. En je krijgt er gratis PR ondersteuning van ons bij. Zo kun jij je volledig focussen op je werk op de tennisbaan.

Zorg jij goed voor je  leerlingen? Dan zorgt Tennisdistrict.com goed voor jou. Op alle door jou verkochte artikelen, krijg je een fix%. Daarnaast krijg je een kortingscode waarmee je in onze webshop of in de tennisshop in Groenlo eigen materiaal kunt kopen. Fair play staat bij ons voorop: niet alleen op de tennisbaan, maar ook daarbuiten .

Delen is vermenigvuldigen en daarom vragen we onze tennistrainers om tips en trucs op social media te delen, zodat we nog meer tennissers laten zien hoe je spel ècht verbetert.